Ring på: +45 30 86 78 88

Fønix Transport & Logistik ApS tilbyder

landsdækkende, daglig distribution

Vores B2C løsning består af både en- og tomandsbetjente liftbiler, teknikerbiler til montering af alle typer hvidevarer, kølemøbler samt butikskøl og frys. Afdelingen leverer årligt ca. 500.000 enheder til slutbrugere over hele landet

Vores B2B løsning flytter primært varer mellem lagre i ind- og udland samt fra lagre til sorteringslokationer, og vi afhenter alle varer fra centrallagre til vores sorteringslokationer hver nat. Vi foretager leverancer af enhver størrelse ”pakke” fra kasser med iPhones til storgodsleverancer med carporte, legetårne og lignende.

Vores koncept indebærer brugen af Consignor, som er det mest udbredte Track & Trace system. Det kan integreres med 99 % af alle lagersystemer.

Kontakt os

Vi dækker med andre ord hele din virksomheds transport- og logistikbehov, og vi er overbeviste om, at vores gode service, høje leveringkvalitet og fleksible løsninger også vil give din virksomhed et konkurrencemæssigt forspring.

  • Disponenterne

    Fønix transports & Logistik ApS disponenterne sørger for selve logistikken, så varerne er på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt. Vi er i tæt dialog med alle led i transportkæden, blandt andet via vores satellitbaseret kommunikationsudstyr på alle vores biler(Map Fleet) - det giver en stor sikkerhed og minimerer fejl.

  • Chaufførene

    Fønix transports ApS chauffører har alle fået oplæring af opspænding og sikker kørsel af gods, samt har alle vores chauffør en ren straffeattest og kan både skrive og taler flydende dansk